2017 billiga kläder online store prissänkning %40
Trusted Shops Gütesiegel
Hem ::  Frakt Och Returer

Frakt Och ReturerLäs dessa politik noggrant innan du gör din beställning. Eftersom det är en lika stor affär med dig och vår butik, hoppas vi att du kan ha en bra erfarenhet i vår butik. Nu kan du visa politik nedan:

Vi erbjuder en 7-dagars retur och utbyte garanti på alla produkter. Om du vill returnera eller byta en vara, kontakta oss i förväg för ytterligare instruktioner. Vi beklagar att fraktkostnader är inte återbetalas.

För returer

Om du vill återgå dina objekt, vänligen meddela oss först ange orsaken och löpnummer för returen inom 7 dagar efter mottagandet. Dina synpunkter är mycket viktiga för oss. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten. Var uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnader återbetalas. Så kontakta oss med alla dina frågor och funderingar innan du lägger din beställning.

För utbyten

Objekt måste gås tillbaka inom 7 dagar efter leverans och kunden ansvarar för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen. Alla objekt kan bara byta för lika pris ersättning, tänk på att vi kommer att utfärda ersättare först efter din avkastning har tagits emot.

Annullerar beställningen

Om du har gjort en beställning och vill avbryta det senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats kommer vi har ingen möjlighet att avbryta det.

För återbetalning

Återbetalning ordnas så snart som vi får och kontrollera de returnerade produkterna. Om du är på grund av en återbetalning för icke-retur poster, kommer en återbetalning utfärdas när du kontaktar oss om din produkt fråga. När bidraget lämnas in, kan du räkna med att få det inom 15-25 arbetsdagar som det tar en viss tid för kreditkortsföretag och banken för att bearbeta återbetalningen.

Om dina frågor inte uppfyller returpolicy, vänligen kontakta oss.

tillbaka

HITTA OSS PÅ:

Copyright © 2021 www.bobbyart.se. All Rights Reserved